Актьорът Идрис Елба разкри кои песни са екзалтирали гостите на

...
Актьорът Идрис Елба разкри кои песни са екзалтирали гостите на
Коментари Харесай

Ще се шокирате: Идрис Елба разкри кои парчета са били хит на сватбата на Меган и Хари!

Актьорът Идрис Елба разкри кои песни са екзалтирали гостите на кралската женитба на принц Хари и Меган Маркъл.

Елба бе специфичен посетител на паметното събитие и даже влезе в ролята на диджей по покана на булката.



Актьорът показа в предаването 1Xtra's Rap Show With Tiffany Calver по BBC, че всички посетители се впуснали в луди танци на шлагера на Уитни Хюстън "I Wanna Dance With Somebody ". Другата извънредно сполучлива ария била избор на самата Меган - "Still D.R.E. " на доктор Дре. Оказва се, че Маркъл, която в този ден стана херцогиня на Съсекс, е една от милионите почитателки на именитото парче, което през януари означи 1 милиард гледания в YouTube.



Елба в действителност пускал музика на вечерния банкет за сватбата, на който били поканени единствено 200 посетители. За съпоставяне за сватбата предложения получили 600 посетители. Домакин на празненството бил самият принц Чарлз, който приел присъстващите във Фрогмор хаус.



Тогава в медиите се разпространиха клюки, че приемът се е трансформирал в извънредно занимателно празненство с доста танци, а Идрис не е бил единствената звезда, която се присъединила в заниманията. Джордж Клуни получил ентусиазъм и решил да подготви разнообразни коктейли на бара.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР