Актьорът Идрис Елба разкри, че ще продължи да бъде измъченият

...
Актьорът Идрис Елба разкри, че ще продължи да бъде измъченият
Коментари Харесай

Актьорът Идрис Елба разкри, че няма да е новият Джеймс Бонд

Актьорът Идрис Елба разкри, че ще продължи да бъде измъченият детектив Джон Лутър , а не Джеймс Бонд , съобщи Асошиейтед прес.

Той приказва в Дубай по време на Световна държавна среща на високо ниво, като се включи в полемиките дали ще влезе в ролята на фамозния английски разузнавач на писателя Иън Флеминг. 

Те се активизираха, откакто стана ясно, че Д аниъл Крейг е в ролята на Бонд за финален път в 25-ата продукция от франчайза, наименуван " Смъртта може да изчака ".

Запитан за идния си филм, основан на английския сериал " Лутър ", Идрис Елба ясно сподели, че няма да играе сътрудник 007.

" Много е тъмен ", сподели той за сериала. " Работим по телевизионното шоу от към 10 години и по тази причина е естествена упоритостта ни да го пренесем на огромния екран ".

" Знаете ли, доста хора приказват за различен воин, който стартира с " Дж " и приключва с " Б ", само че аз няма да бъда този човек. Ще бъда Джон Лутър. Това съм аз ", изясни Елба. 

Продукцията " Luther: The Fallen Sun " би трябвало да излезе по американските кина на 24 февруари, след което да се излъчва по " Нетфликс " от 10 март. В него също вземат участие Анди Съркис и други артисти от телевизионната поредност.

Елба, който е на 50 години, е прочут с разнообразни телевизионни и кино функции, вариращи от Стрингър Бел в сериала " Наркомрежа " и неотдавнашния филм " Звярът " .

През последните седмици Идрис Елба се появи на Световния стопански конгрес в Давос дружно със брачната половинка си и получи премия за работата си по продоволствената сигурност в Африка

Актьорът е и дипломат на английската самодейност " Не намушквайте бъдещето си " за битка с престъпността.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР