Актьорът и телевизионен водещ на Преди обед“ Сашо Кадиев се

...
Актьорът и телевизионен водещ на Преди обед“ Сашо Кадиев се
Коментари Харесай

Жената на Сашо Кадиев го изгони

Актьорът и ефирен водещ на „ Преди обед “ Сашо Кадиев се е разделил с жена си Таня Тончева. Брюнетката е изгонила сина на Катето Евро от фамилния им дом в село Кокаляне, настояват осведомени. Проверка на Lupa.bg сподели, че Таня е изтрила съвсем всички фотоси с мъжа си и в обществената мрежа се мъдрят едвам няколко фрагмента, последният от които от есента на 2019 година. 

Напоследък Сашо постоянно бил забелязван преди и след работа не в Кокаляне, а в столичния квартал „ Манастирски ливади “. Кадиев най-редовно бил засичан да пазари в супермаркетите там, да заплаща сметки, да обикаля на разходка в региона.

Катастрофата, която артистът претърпя преди към месеца, също бе в региона, което ускорява съмненията, че към този момент не живее в Кокаляне. Наскоро Сашо загатна, че не желае да подписа брак с Таня и съобщи, че не е уверен, че е срещнал точната жена за себе си.

Таня уверено изгонила неверника

„ Не мога да кажа, че е по този начин. С Таня сме дружно от много години, обичаме се, имаме дете. Но не съм сигурен, че и двамата сме разкрили тази обич. Може би тя е единствено във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа детето и си гледат часовниците, любовта мъчно ще спечелва “, съобщи тв водещият, който неотдавна бе изловен от в. “Уикенд “ да си гука на кафе с държанка.

Според източниците ни, точно папарашките кадри са станали причина Таня да изгони Кадиев от вкъщи им, а тя да остане да живее с дребното Кате и свекърва си Катерина Евро.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР