Актьорът и режисьор Стефан Мавродиев посреща празника в тесен кръг,

...
Актьорът и режисьор Стефан Мавродиев посреща празника в тесен кръг,
Коментари Харесай

Стефановден: На гости на актьора и режисьор Стефан Мавродиев

Актьорът и режисьор Стефан Мавродиев посреща празника в стеснен кръг, тъй като два дни по-късно по традиция събира всички другари за рождения си ден в ресторанта на Младежкия спектакъл.

Стефан Мавродиев минава през дните със мощ и сила. Почти всеки от тях - стартира с гимнастика и с мисъл за театъра, където обича да събира другари за най-големите си празници.

Между имения и рождения му ден има единствено два дни разлика, а тържеството за тях съвсем се застъпва с Новата година.

" Така нареченият мой рожден ден - 29 декември в Младежкия спектакъл го назовават дребната Нова година. Той скапва Новата им година. Викат: ние си я изкарахме, тъй като ние отиваме до заранта. " - споделя Стефан Мавродиев

Когато пресмята възрастта си, постоянно изважда 40 години. Прибрал ги е в склада за мемоари.

" Инвентаризацията е естествена. Сама изскача. Аз не го диря. Вика: Какво правиш тука, бе? Нали те скрих? Да не се обаждаш! Вика: Обаждам се по оня въпрос. " - споделя артистът и режисьор - " Гледам това, което в този момент става. Върху това мисля, а мъдростта си е мъдрост. Ти не можеш да се отървеш от нея. Ужас някакъв! Всичките ми книги са мъдри. Имам 6 издадени стихосбирки. Пълно е с мъдрости вътре. Стига! "

Стефан Мавродиев е кръстен на дядо си. Внукът на артиста също носи неговото име. Казва, че характерът му е подобен с този на светеца, който честваме на 27 декември.

" Също не отстъпвам това, което мисля и усещам и което за мен има значение. Аз считам, че в случай че аз го не отстъпвам, както би трябвало, то ще има значение и за другите. А в действителност цялата тази работа, в по този начин нареченото другарство, което е смисъла на човешкия живот, а пандемията желае да ни отнеме този смисъл. Нали разбирате? Тя се пробва да ни отнеме смисъла на нашия живот – да ни скъса, да ни раздели. " - разсъждава Стефан Мавродиев

За това в празничните дни ни пожелава нещо оттатък здравето и щастието:

" Малко са комплицирани нещата в главите на хората. Желая да се проветрят главите. Новата година да ги освети някак си и да прекарат влизането в новата година свободни и радостно! Дано тези, които имат проблем, да съумеят да го решат! А които не съумеят, да го прескочат. Вечна им памет - да си спомнят хората за тях вечно. "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР