Актьорът и режисьор Ники Илиев се изправя пред най-големия си

...
Актьорът и режисьор Ники Илиев се изправя пред най-големия си
Коментари Харесай

В подкрепа на УНИЦЕФ: Ники Илиев се изправя пред най-големия си страх – танците пред публика

Актьорът и режисьор Ники Илиев се изправя пред най-големия си боязън – танците пред аудитория, с цел да поддържа идеите и стратегиите на УНИЦЕФ за децата в България. Той ще танцува танго в благотворителния театър „ Големите дребни “ на 29 януари от 20:00 часа по Нова телевизия. В шоуто осем надарени деца ще учат осем известни персони на нови артистични умения. Учител по танго на Ники Илиев е чаровната Адриана, която е единствено на 11 години.

Всички средства, събрани от SMS-и по време на спектакъла, ще отидат в поддръжка на стратегиите на УНИЦЕФ. В България организацията работи в областта на протекция на децата от принуждение, поддръжка за деца с увреждания и тяхното приобщаващо обучение, стратегии против издевателството в учебно заведение и поддръжка за психологичното здраве.

„ Подкрепям УНИЦЕФ от години, последно – в акция за психологичното здраве при децата, тъй че съм отворен към всичко, което е обвързвано с деца и щедрост “, съобщи Ники Илиев в предаването „ На кафе “ по Нова телевизия. „ За мен това да танцувам пред хора, пред камера и надлежно пред цяла България, е може би най-големият боязън, който мога да изпитам. Ако скоча с парашут или ме хвърлят в океан с акули, подготвени да ме изядат, може би ще ме е по-малко боязън от това да изляза и да танцувам пред хора “, призна Ники Илиев.

„ Пробвах го в този момент за първи път с кино лентата „ Завръщане “, където имахме доста комплицирани подиуми на морето с лодки и аз ги дирижирам, и бойни подиуми – нямах никакъв проблем, само че сцената с танците ме ужаси. И в този момент ме ужасява още повече, тъй като ще е онлайн и няма да мога да я инсталирам, само че желаех да се изправя против този си боязън и в един миг започнах да чувствам, че ми е занимателно “, добави режисьорът.

Ники е безапелационен, че с цел да може човек да се развива, би трябвало да прескача границите на спокойствието и на сигурната си зона. „ Трябва да поемаш опасности, неща, които са ти непознати и които по някакъв метод те плашат, тъй като това те развива, това ти подвига сетивата и физически, и душевен, кара те да бъдеш по-силен и го пренасяш в доста други сфери “, акцентира той. Затова и в последно време се захваща с неща като готвене и танци, които са допустимо най-далеч от него. По думите му това му оказва помощ да е малко по-смел в специалността си и по някакъв метод във взаимоотношенията си с хората.

По време на спектакъла „ Големите дребни “ на 29 януари осемте надарени деца ще правят оценка и разясняват осъществяванията на звездите, а феновете ще могат да гласоподават за своя любимец посредством изпращане на дарителски SMS.

Освен Ники Илиев на сцената ще се изявят също олимпийските шампионки от ансамбъла ни по художествена гимнастика, артистът Александър Сано, боксьорът Тервел Пулев, музикалният реализатор Фики Стораро, водещата на „ Здравей, България “ по Нова Мира Иванова, влогърът Андреа Банда Банда, музикантът Стефан Вълдобрев.

В спектакъла ще взе участие и обичаната актриса и народен дипломат на УНИЦЕФ в България Елена Петрова. Специални видеообръщения ще насочат оперната певица Соня Йончева, също народен дипломат на УНИЦЕФ в България, и българската актриса с номинация за „ Оскар “ Мария Бакалова.

Чрез персонални истории ще бъдат показани позитивните промени в живота на деца и фамилии, подкрепени от УНИЦЕФ, сътрудници на организацията и самостоятелни донори. Предаването ще означи и 75-ата годишнина на организацията. Зрителите ще имат опция да поддържат задачата на УНИЦЕФ за децата на България на или с месечни дарения от 5 лв., като изпратят SMS с цифра 5 на 1021.

Гледайте „ Големите дребни “ на 29 януари от 20:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР