Актьорът и режисьор Ники Илиев е в период на раздяла

...
Актьорът и режисьор Ники Илиев е в период на раздяла
Коментари Харесай

Любовницата на Ники Илиев Даяна Ханджиева се оказа гадже с друга актриса от „Скъпи наследници“!

Актьорът и режисьор Ники Илиев е в интервал на разлъка с красивата Саня Борисова поради друга жена. А най-лошото е, че брачната половинка му схванала от медиите за новото му въодушевление – акстрисата Даяна Ханджиева, научи HotArena.

Макар първоначално да отричал с желанието да тъче на два стана по едно и също време, най-после плейбоят решил да се раздели със Саня. Взел тези крайни ограничения по гледище на новата му възлюбена, която го заплашила, че късат, в случай че не реши какво желае да прави с живота си и с коя от двете желае да продължи и че тя няма да го играе втора цигулка, написа „ Шоу “.

Проблемът бил там, че след 10 година дружба Саня отказвала да даде бракоразвод на Ники. Даяна пък тежко претърпява изнасянето на информацията, че спи с женен мъж, с което е на път да разбие фамилията му. Затова прекратила срещите си с него, до момента в който дефинитивно не се раздели с Борисова.

Три години преди поканата за „ Скъпи наследници “ тя записала да учи реклама в Нов български университет. Не е кандидатствала в НАТФИЗ, само че постоянно е знаела, че желае да се занимава по-скоро с актьорско майсторство. Очаква да мине през второстепенни и незначителни функции, до момента в който пристигна огромния триумф. Не може да повярва, че е се случва тъкмо противоположното и получава основна роля в Наследниците. Преди това стига съвсем до върха в баскетбола и танцува.

Колкото до любовта, Даяна споделя: „ Супер боса съм по тази част. Доверявам се извънредно доста, по-късно ме предават и пострадвам. Минавам на идващия със същия възторг и той не се оказва по-различен. Надявам се да пристигна някой, който няма да се подиграе с мен “.

Покрай фотосите на сериала се сприятелява с колежката си Стефания Кочева . Миналото лято го прекарали дружно на родното Черноморие. Съвсем естествено е две красиви дами да притеглят към себе си мощния пол. Предложения от загорели пичове валяли едно след друго. За да се отърват от напористите ухажори, двете си спретнали една огромна неистина – че са лесбийки . Съчинявайки си тази история те доста бързо разкарали мераклиите и почивали на мира.

Докато била студентка, всяко лято се записвала на бригада в Америка. Всяка година била в друг щат и с нова работа. Първата година работила в кетъринг компания, а на идната се хванала на две работи – като камериерка и на едно място правила сладолед. Изключително доста се срами от предишното си, изключително като се сети, че е чистила фекалии на туристи в тамошен хотел. Това обаче е годината, в която изкарала най-вече пари, които по-късно дала за пътешествия. Третата година разнасяла пица, само че сезонът бил слаб и се уредила като танцьорка в нощен клуб, само че не на стълб. В разгара на сезона й се обадили, че е утвърдена за с ериала и има една седмица да се прибере и да стартират фотосите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР