Актьорът и режисьор Мариан Вълев - Куката направи сензационно признание..

...
Актьорът и режисьор Мариан Вълев - Куката направи сензационно признание..
Коментари Харесай

Куката призна как е избягал от казармата

Актьорът и режисьор Мариан Вълев - Куката направи сензационно самопризнание.. Той разкри същинската причина, която го е тласнала към тази специалност, а тя се оказа много изненадваща и доста надалеч от тривиалното " предопределение ".

Режисьорът на кино лентата " Чалга " разкри още по какъв начин се е снимал във филм и по-късно са го изрязали, все едно не взе участие в продукцията. 

" Как потеглих с актьорството ли?! Просто не ми се учеше право. Гледах да избягам от казармата колкото се може по-бързо. Тогава даваха 14 дни отпуска за изпити. Научих две стихотворения и газ - кой ти ги дава тези 14 дни! Бях втора година в казармата и тези 14 дни ми бяха нужни. Всеки тур, който минавах, ми носеше нова отпуска. Представяш ли си каква мотивация е това?! Приеха ме и това промени живота ми ", спомня си той.

" Първата ми професионална изява беше през 1990 година в театъра. Димитър Еленов, мир на праха му, ни взе с Касиел да играем като студенти в " Сълза и смях ". Бях дои превъзходни артисти. Спомням си, че на премиерата ми трепериха коленете, а кардинално съм прочувствено постоянен. 

Снимах се и във кино лентата " Сезонът на канарчетата ", само че Евгени Михайлов ме отряза. Тотално ме няма там, а снимах пет дни. Актьорите би трябвало да се научим на това, че от време на време режисьорът избира най-хубавото за кино лентата и колкото и да е мъчително се постанова да ни режат. Понякога се случват такива неща. 

Казаха ми, че съм прекомерно добър и съм пречел на цялото деяние. Страшна неистина, прелестната неистина за всеки артист. Когато участваш във филм не можеш да имаш упования, че ще присъстваш непрестанно. Не можеш даже да очакваш, че ще бъдеш там. Ти си част от снимачния развой, само че по-късно има монтаж. Има моменти, в които си заставен да режеш хубави неща, тъй като сцената не е на фокус, камерата трепери и така нататък ", споделя през смях Вълев пред водещия Красимир Красимиров

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР