Актьорът и моделът Лоти Мос купонясваха до ранни зори на

...
Актьорът и моделът Лоти Мос купонясваха до ранни зори на
Коментари Харесай

30 години, след като излиза с Кейт Мос, Леонардо ди Каприо сваля 25-годишната ѝ сестра

Актьорът и моделът Лоти Мос купонясваха до ранни зори на загадка среща. Двойката се събира 30 години, откакто 49-годишният Лео, излизаше с полусестрата на 25-годишната Лоти - Кейт Мос.

Източник от лондонския клуб за звезди Chiltern Firehouse сподели: " Лео и Лоти си прекарваха ужасно и изглеждаха доста близки. "

Лео беше видян с Лоти на блестящо място за звезди, преди да си тръгнат дружно. Двамата дойдоха в границите на минути един от различен в хотел и ресторант Chiltern Firehouse в централен Лондон и купонясваха до ранните часове на нощта.

И Лео, и Кейт Мос бяха на 19, когато бяха снимани дружно през 1993 година,  което провокира клюки, че са имали къса връзка.

Лоти е родена през януари 1998 година и има същия татко, туристическият сътрудник Питър, като нейната полусестра.

" Лео и Лоти бяха дружно през по-голямата част от нощта и изглеждаха доста близки. Въпреки че имаше огромна група с тях, по всичко личеше, че имат очи единствено един за различен ", твърди още източникът пред The Sun. 
 Леонардо ди Каприо и Виктория Ламас - когато някогашната не е позволена до рождения му ден
Бившата, която не беше добре пристигнала на рождения ден Леонардо ди Каприо

Понякога връзките са комплицирано нещо

Според думите му, двамата са се смяли, шегували и пили дружно и в действителност са си прекарвали ужасно.   " Тяхната непосредственост несъмнено наостри вниманието и хората в клуба говореха за Кейт, както и за обстоятелството, че Лоти наподобява в вярната възрастова група за Лео. "

Припомняме, че Леонардо ди Каприо е известен със своите пристрастия към по-младите дами, изключително тези под 26 години.

Leonardo DiCaprio and Lottie Moss pictured arriving at celeb haunt for secret date 30 years after his fling with Kate
— The US Sun (@TheSunUS)
" Един член на клуба даже потърси рождения ден на Лоти и разбра, че тя навършва 26 години през януари. Така че имаше няколко смешки за това по какъв начин тя явно се е свързала с Лео тъкмо в точния момент ", разяснява още вътрешния човек.
 Защо Леонардо ди Каприо ще е постоянно длъжен на Шарън Стоун
Защо Леонардо ди Каприо ще е постоянно длъжен на Шарън Стоун

Дори 30 години по-късно артистът е към момента признателен

По думите му Лоти е първата, която идва в Chiltern Firehouse. Тя е отведена до една маса минути преди артистът от " Вълка от Уолстрийт "  да влезе в залата. Той е забелязан да приказва по телефона си и да носи черна бейзболна шапка и Covid маска.

Не е ясно дали Лоти и Лео се срещат за първи път и дали връзката им върви в някаква посока. Актьорът е излизал с поредност от хубавици, само че сега се счита, че е самостоятелен.

Любовта му към по-младите дами и навикът му да ги зарязва в средата на 20-те им се трансформира в тема на диалог преди година. Комедиантът Кенан Томпсън се пошегува за сметка на Лео, до момента в който беше хазаин на премиите Еми за 2022 година

" Зендая преди малко навърши 26 години предходната седмица, цветущ рожден ден. 26 е странна възраст в Холивуд. Имам поради, че си задоволително млад, с цел да играеш гимназист, само че прекомерно остарял, с цел да излизаш с Леонардо ди Каприо ", иронизира той артистът.

Лео и последната му другарка, моделът Витория Черети, която е на 25 години, бяха видени да се целуват и купонясват в Ибиса през август, а по-късно бяха видяни в Калифорния.
 Леонардо ди Каприо и какво желае да направи артистът преди на навърши 50
Какво желае да направи Леонардо ди Каприо преди да стане на 50

Има 12 месеца, с цел да го реализира

Що се отнася до Лоти Мос, в момета тя е необвързана. Това лято тя беше засечена със звездата на Love Island Адам Колард, откакто двамата бяха видяни да напущат Chiltern Firehouse ръка за ръка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР