Актьорът и модел Илиян Илиев, познат като българския Кен пропя.

...
Актьорът и модел Илиян Илиев, познат като българския Кен пропя.
Коментари Харесай

Ето Кой Подтикна Българския Кен Илиян Илиев Към Музиката

Актьорът и модел Илиян Илиев, прочут като българския Кен пропя. Преди дни промотира дебютната си ария „Comics“.

„Много хора си мислят, че съм решиш да пея от през днешния ден за на следващия ден, само че истината е, че от самото ми раждане това е нещото, което чакаше да събера храброст и да го направя. Моята доста близка другарка Диона няколко пъти ми подмятна като концепция, че мога да го направя и един ден просто и звъннах и и споделих. Тя е човек, който доста ме мотивира“, споделя Илиян пред Secret.bg.

„Когато взех решение, че ще се захвана съществено с правенето на ария знаех с кой екип желая да работя. За моя голяма наслада всички одобриха концепцията ми доста драговолно и дадоха всичко от себе си! Музиката и аранжиментът са дело на Андро, който също ми в доста непосредствен другар. Текстът отново е негово дело, само че този път в тандем с Диона, която ме познава безпределно добре и доста елементарно откри точните думи“, добавя Илиев.



Режисьор на лентата е Йордан Петков, а в клипа е снимал свои приятелки. „Сред хубавиците в клипа с изключение на прелестната Диона са и топ моделът Даниела Арнаут, която покорява клубовете като Dj Disco Manga, плеймейтката Гергана Стаменова също внесе хубост и съблазън във видеото. Като цяло снимах едни от най-красивите девойки към мен“, разкрива пропелият артист. Изненадващо е, че Илиян се трансформира в първият мъж, за който дизайнерката Мегз прави облекла.

„Много пъти съм споделял, че от 4-годишен бленувам да стана сценичен артист, само че в никакъв случай не съм споделял, че почти оттогава бленувам и за музикалната сцена, само че постоянно съм подтискал тази моя фантазия, само че най-сетне се осмелих да покажа и това мое умеене. Като мога да кажа, че от днешна позиция одобрявам музикалната сцена повече като актьорска задача“, споделя още Илиян пред Secret.bg. И добавя, че има доста хрумвания за бъдещи планове, само че на този стадий е рано за решения.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР