Актьорът и комик Били Кристъл циментира мястото си в историята

...
Актьорът и комик Били Кристъл циментира мястото си в историята
Коментари Харесай

Били Кристъл циментира мястото си в историята на Холивуд

Актьорът и комедиант Били Кристъл циментира мястото си в историята на Холивуд , оставяйки отпечатъци от ръцете и стъпалата си пред Китайския спектакъл в Меката на киното , написа в. " Дейли мейл ".

Освен личните си отпечатъци, 71-годишният Кристъл остави в цимента и отпечатък от стъпалото на Майк Вазовски - персонаж, озвучен от артиста в анимацията " Таласъми ООД " (2001).
 Gulliver/Getty Images
Сред гостите на церемонията, с която беше почетен Били Кристъл, бяха брачната половинка му Джанис и режисьорът на сантиментална комедия " Когато Хари срещна Сали " Роб Райнър.

Ден преди да остави отпечатъците от ръцете и стъпалата си пред Китайския спектакъл в Холивуд , Били Кристъл участва дружно с екранната си партньорка Мег Райън на юбилейна прожекция по случай 30-годишнината от излизането на екран на " Когато Хари срещна Сали ".-->
 Gulliver/Getty Images
Освен с ролята си в хитовата сантиментална комедия, Били Кристъл е прочут на феновете с присъединяване си във филми като " Хвърли мама от влака ", " Анализирай това ", " Анализирай това ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР