Актьорът Герасим Герасимов - Геро замества Димитър Рачков като водещ

...
Актьорът Герасим Герасимов - Геро замества Димитър Рачков като водещ
Коментари Харесай

Геро заема мястото на Рачков като водещ на Маскираният певец

Актьорът Герасим Герасимов - Геро замества Димитър Рачков като водещ на " Маскираният артист ". Васил Василев - Зуека пък резервира мястото си на водещ на втория сезон на мистериозното предаване.

Миналата година Геро беше част от панела, който се опитваше да разбере кой стои зад маските. Този сезон обаче ще си партнира с различен занаятчия на заниманието - Зуека, по време на забавните съботни вечери, написа life.dir.bg.

Алекс Раева, Азис и Владо Пенев пък ще влязат в ролята на детективи, пробвайки се да схванат кои ще са новата порция известни персони, криещи се под загадъчните 14 маски.

" Да бъда жури в предишния сезон беше занимателна, само че и сложна задача. Да съм водещ е забавно предизвикателство и съм сигурен, че още веднъж ще бъде занимателно и изключително прелестно в компанията на Зуека ", споделя артистът, който феновете познават от запаметяващи се кино и театрални функции, и участия в едни от най-успешните планове в телевизионния ефир.

" По-висок водещ и по-високи упования. Нямам самообладание да започваме! ", шеговито добавя Васил Василев-Зуека за новия си екранен сътрудник в " Маскираният артист ". Миналата година Зуека радваше публиката в студиото и феновете на шоуто пред екраните дружно с Димитър Рачков, чиито нови бъдещи креативен проекти с Нова ТВ ще станат очевидни скоро.

Водещите Геро и Зуека ще застанат един до друг на сцената на " Маскираният артист " за първи път на 12 септември (събота) в 20:00 ч., когато с величествен театър ще започва вторият сезон на музикалното шоу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР