Актьорът Франки Мюниц, изиграл Малкълм в едноименния сериал, разкри, че

...
Актьорът Франки Мюниц, изиграл Малкълм в едноименния сериал, разкри, че
Коментари Харесай

Актьорът от `Малкълм` се чувства като на 70 след автомобилна катастрофа

Актьорът Франки Мюниц, изиграл Малкълм в едноименния сериал, разкри, че е претърпял сериозна контузия през годините като професионален авто играч. Мюниц описа за случая си пред People по време на премиерния епизод на риалити шоуто " Танцувай със звездите ", в което се състезава.

" Претърпях злополука, имах контузия на гръбнака и фрактури по ръцете и ребрата ", показа Мюниц. След шоуто той разкри, че контузиите му имат трайно въздействие върху него.

" Всеки ден обсъждаме контузиите ми, тъй като тялото ми е с безчет пострадвания. Аз съм на 31 години, само че имам възприятието, че имам тяло на 71-годишен мъж ", споделя артистът, който също е претърпял мини инсулт през 2012 година

" Но върша каквото е належащо, с цел да се грижа за тялото си, с цел да мога да продължа да танцувам. Състезавал съм се с колите на Инди, упражнявал съм всеки спорт, считам се за много състезателен човек, само че съм с толкоз контузии. Всичко, което върша всяка минута от деня, е за да се трансформира в по-добър танцьор в този конкурс и да го довърша до дъно ", добави Мюниц.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР