Актьорът Филип Буков заби гримьорка. Двамата се показаха по време

...
Актьорът Филип Буков заби гримьорка. Двамата се показаха по време
Коментари Харесай

Филип Буков заби гримьорка

Актьорът Филип Буков заби гримьорка. Двамата се демонстрираха по време на раздаването на годишните награди за начин на живот и шоубизнес.

Брюнетка

Д-р Хаджихристев от хитовия сериал на NOVA “Откраднат живот “ дойде самичък, само че малко по-късно към масата му се причисли симпатична брюнетка. Тя седна на стола до него и двамата започнаха да беседват и да се смеят разпалено. Буков бе разгласен за артист на годината, а при качването си на сцената той шеговито сподели: " Седя на масата с една доста симпатична дама, оказа се, че сме от един град, само че не я познавам “, след което взе оценката си и седна на мястото си. Двойката остана до края на събитието и очевидно се забавляваше.

Сладолед

Малко по-късно артистът качи своя фотография от вкъщи си, а под нея написа: " Жената ме прибра от веселието, по тази причина в този момент ще си доям сладоледа и ще си лягам да дремя “. На фотографията до звездата се вижда силуетът на брюнетката, само че лицето й е закрито от кутия със сладолед. Последваха десетки въпроси на почитатели на артиста, сред които от какъв брой време са дружно, за какво я крие и така нататък, само че той откри метод под формата на смешка да ги заобиколи. От собствен източник “Телеграф " научи, че дамата до Филип Буков се споделя Моника Монова и е една от настоящите гримьорки у нас. Красавицата рисува върху лицата на попфолк певици и плеймейтки, сред които Златка Райкова, Палома и Нора Недкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР