Актьорът Филип Буков не потвърди, но и не отрече, че

...
Актьорът Филип Буков не потвърди, но и не отрече, че
Коментари Харесай

Филип Буков проговори за участието в Ергенът 2

Актьорът Филип Буков не удостовери, само че и не отхвърли, че точно той ще бъде новата звезда в риалити шоуто „ Ергенът “. В последните седмици се приказва интензивно, че 27-годишният юнак ще наследи Виктор Стоянов като най-искания мъж в България. В подкаста „ Фактор “ обаче звездата от сериалите „ Откраднат живот “ и Татковци “ се изрече дипломатично на въпрос дали той ще бъде новият „ Ерген “.

„ Дори и да бях аз, нямаше по какъв начин да кажа. Този слух потегли още по време на шоуто и мои другари споделяха: „ Ей, ти си съвършен. Сега си самичък, по какъв начин пък не се сетиха теб да те извикат? “. И от такива смешки, след това се майтапихме в Инстаграм и оттова потегли цялата работа “, разяснява Филип Буков.

„ Аз не съм срещу да вземам участие в сходен жанр излъчвания, само че не съм и непременно. Защото моята специалност е артист. Аз по този начин или другояче ще съм обвързван тясно с малкия екран и ще се демонстрирам пред хората, било то на театралната сцена или на някое друго събитие. Нямам тази целенасоченост да стана прочут непременно. За мен по-важно е да бъда прочут с специалността и с това, което върша. И то измежду моята колегия. И по-късно в случай че придобия някаква популярност, е добре пристигнало.

Риалититата ненапълно са готини, тъй като ти оставя спомен за цялостен живот. Остават ти другарства. Това, което ме тормози, е по какъв начин се инсталира, по какъв начин се манипулира и по какъв начин се слагат хора във форсмажорни условия. Когато си в казармени условия, ти се трансформира мисленето, трансформира ти се светогледа. Защото си сред тези четири стени или в „ Ергенът “ сред 22 дами. И извадено от подтекста и инсталирано може да наподобява доста добре, само че в действителност да не е по този начин. Но другояче като предизвикателство и спортна завист, бих се пуснал на нещо. Да си опитвам търпението и нервите.

Гледал съм тези риалити с оцеляването и с игрите, само че там ми се костват безчинство над тялото. Бих взел участие, в случай че два месеца нямам какво да върша. Ако два месеца нямам професионален ангажимент. Но в последна сметка всичко опира най-после до пари. Ако ти предложат една добра сума да участваш в риалити и в тези два месеца няма да изкараш повече, да. Но ей така…не, не. Аз не подрипвам да ставам прочут “, безапелационен бе Филип Буков.

Цялото присъединяване на Филип Буков в подкаста „ Фактор “:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР