Актьорът Филип Буков напоследък е взел на подбив меркантилните жени

...
Актьорът Филип Буков напоследък е взел на подбив меркантилните жени
Коментари Харесай

Филип Буков се гаври жестоко с бившата на Рълев от Игри на волята

Актьорът Филип Буков в последно време е взел на майтап меркантилните дами и не стопира да им се подиграва в обществените мрежи. Така под обсега му попадна бившето гадже на спечелилия от " Игри на волята " Иван Рълев. 

Ученикът на Стефан Данаилов направи за смях момичето, което на финала на риалити формата се появи в поддръжка на Рълев, само че по този начин и не съумя да каже дали са дружно или не. А Филип Буков съзря меркантилност в думите й и направи занимателно клипче, което стана вайръл в обществените мрежи. 

Рълев изиска от Йоана да бъдат още веднъж освен това от другари, а тя изрично съобщи, че " това ще се реши след финала, когато излезе победител ". 

Буков незабавно разтълкува нейното държание по следния метод: " Значи, в случай че вземе, че завоюва 100 000 лева - може да сме дружно. Ако не - аз влизам в качеството си на негов най-хубав другар ", написа show.blitz.

Филип Буков се пошегува и с още една госпожица, която пусна в мрежата клипче, в което споделя, че " в случай че сте мъже и сте под 180 см, да знаете, че за вас е доста по-вероятно в живота ви да попаднете в женската категория единствено другар ". Актьорът се забавлява с това изявление и направи собствен вид, с който се обърна към въпросното момиче и още доста като нея с думите: " Ако сте жена и имате идентични джуки, брадичка, цици, скули, ползвате едни и същи филтри и онлайн не можем да ви познаем, по всяка възможност ще попаднете под категория идентичните ".

 
                             

                             


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР