Актьорът Езра Милър е обвинен в кражба с взлом в

...
Актьорът Езра Милър е обвинен в кражба с взлом в
Коментари Харесай

Обвиниха актьора Езра Милър в кражба с взлом

Актьорът Езра Милър е упрекнат в кражба с щурм в Стамфорд, щата Върмонт, което е последният от поредицата произшествия, свързани с изпадналата в недружелюбност звезда от "Светкавицата ", заяви Асошиейтед прес.

Органите на реда оповестиха, че на 1 май са се отзовали на сигнал за кражба с щурм в Стамфорд. Установили са, че от жилището са взети няколко бутилки алкохол, до момента в който притежателите на жилището са отсъствали.

Милър е упрекнат, откакто полицията е прегледала записите от охранителните камери и е разпитала очевидци.

В полицейския отчет се споделя, че Милър е бил открит малко преди среднощ в неделя и му е била издадена заповед да се яви за покачване на обвиняване в съда на Върмонт на 26 септември.

Обвинението в тежко закононарушение се прибавя към възходящите правни проблеми на Милър и известията за лабилно държание. По-рано тази година 29-годишният артист беше задържан два пъти в Хавай, в това число за нарушение на публичния ред и тормоз в караоке бар.

Адвокатите на Милър не дадоха отговор незабавно на молбите за коментар по отношение на обвиняването в закононарушение във Върмонт, показва АП.

След като се появи в няколко кино лентата за „ Уорнър Брос “ и Ди Си Филмс като Светкавицата, Милър взе участие в идния независим филм „ Светкавицата “, който би трябвало да излезе през юни 2023 година
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР