Актьорът Евгени Будинов сподели, че е огорчен от думите на

...
Актьорът Евгени Будинов сподели, че е огорчен от думите на
Коментари Харесай

Будинов за Морфов: Казах му, че избирам Бойко Борисов и това го влуди

Актьорът Евгени Будинов показа, че е наскърбен от думите на Александър Морфов, че е гербаджийски отпадък и че режисьорът го е изхвърлил от спектакъла си " Хъшове " по политически аргументи.

" Тази преживелица е от август предходната година, само че ме огорчиха думите, които излязоха на записа. Той такива прилагателни не си е разрешавал да изрече персонално в лицето ми. Не е имало такова извънредно отношение, че съм от ГЕРБ. Може би са били изострени взаимоотношенията ", разяснява артистът и някогашен народен представител от ГЕРБ Евгени Будинов.

По думите му е трябвало Морфов да му се обади да му каже, че го е махнал от представлението, само че е решил да му звънне той.

" Тогава той сподели това, което е и на записа, че ме маха по политически аргументи. Той по-късно ми се обади, че би трябвало да направя избор и аз му споделих, че избирам Бойко Борисов и това го влуди ", добави Будинов.

Вчера беше публикувано видео от възстановителни подготовки на " Хъшове " от края на лятото, на което се чува, че Морфов е изгонил артиста поради политическите му пристрастия. Според режисьора Евгени Будинов му се молел да остане в постановката и даже декларирал подготвеност обществено да се отхвърли от партията на Бойко Борисов.

Същевременно обществените мрежи завряха от постове по отношение на новия скандал, обвързван с Александър Морфов.

МОРФОлогията на един видеозапис - цинично изявление на записания, безволие от присъстващите, съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ. И разгласи, че пуска тъжба в Комисията за отбрана от дискриминация.

Самозабравил се " театрал " връща участието в партията, като управително начало за оценка на гении. " Моралната летва " за политически възгледи, без оглед на други качества, припомнят за режим, разгласен за незаконен, сподели още Атасанова.

Бившият здравен министър Костадин Ангелов написа: „ Спомням си като бях дете, че майка ми не я бяха позволили до някакво събитие, тъй като не беше партиен член. Нямаше партийна брошура. Майка ми беше учителка. Тя го изстрада пред очите ми, само че тогава разбрах, че комунистите са жалки същества.

Актрисата от Народния спектакъл Рени Врангова, която е и брачна половинка на Морфов, изясни във фейсбук, че видеото е записано от оператор и това се прави по време на всички подготовки. Наскоро обаче шефът Васил Василев изискал всички записи от последни подготовки. Според нея инсталирано5о видео е било спуснато особено от пиар отдела на Народния.

Lupa.bg напомня въпросното видео:

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР