Актьорът Дуейн Джонсън, по-популярен като Скалата от Световната федерация по

...
Актьорът Дуейн Джонсън, по-популярен като Скалата от Световната федерация по
Коментари Харесай

Скалата проговори за борбата с депресията

Актьорът Дуейн Джонсън, по-популярен като Скалата от Световната федерация по кеч, проговори в изявление за битката си с депресията и опита за самоубийство на неговата майка.

45-годишният Дуейн показа пред английския в. " Експрес ", че е минал през най-тежкия интервал в живота си.

" Отне ми доста време да го осъзная, само че ключът към оправянето с това е да не се притесняваш да приказваш. Мъжете постоянно го таят в себе си ", споделя звездата. Той заприказва за пръв път за проблемите си неотдавна, когато почитател му написа, че е в меланхолия. " Минал съм през същото няколко пъти ", отвърна му артистът. 

" Достигнах до миг, в който не ми се искаше да върша нищо и да вървя на никое място. Плачех непрекъснато ", разкрива той пред интервюиращия.

В разговора с журналиста се връща и към контузии от юношеството си. Когато бил на 15, майка му направила пред очите му опит за самоубийство.

" Слезе от колата на една автомагистрала в Нешвил и потегли против придвижването. Колите започнаха да излизат от пътя, с цел да я заобиколят. съумях да я издърпам за ръката настрана от платното ", спомня си той. Странното било, че тя и до ден-днешен не си спомняла за случилото се.

Един от най-тежките интервали в живота му бил през 1995 година, когато го освободили от Канадската футболна лига, а гаджето му го зарязало.

" И двамата с майка ми се възстановихме. Трябва да обръщаме внимание на хората, които страдат, да им оказваме помощ да минат през това и да знаят, че не са сами ", споделя той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР