Актьорът Долф Лундгрен, прочул се с ролята на Иван Драго

...
Актьорът Долф Лундгрен, прочул се с ролята на Иван Драго
Коментари Харесай

Долф Лундгрен: От 8 години водя битка с рака

Актьорът Долф Лундгрен, прочул се с ролята на Иван Драго във кино лентата " Роки IV ", разкри в искрено изявление, че от осем години води борба с рака, заяви " Варайъти ".

Шведският артист за първи път приказва за протичащото се с него през последните години в предаването " В дълбочина с Греъм Бенсинджър ", предава Българска телеграфна агенция.

Битката на Долф Лундгрен стартира през 2015 година, когато лекарите за първи път откриват и отстраняват недоброкачествен израстък на бъбрека.

През идващите пет години нещата наподобяват наред. През 2020 година обаче артистът се връща в Швеция и откакто получава киселинен рефлукс, си прави ядрено-магнитен резонанс. Оказва се, че в тази област има още няколко тумора.

Долф Лундгрен споделя, че по това време му откриват още шест тумора, един от които е станал прекомерно огромен, с цел да бъде отхвърлен, тъй че му се постанова да стартира систематична терапия. Още тумори са открити през есента на 2021 година, когато Лундгрен идва в Лондон, с цел да снима продълженията на " Аквамен " и " Непобедимите ".

Нещата се оказват доста по-лоши, в сравнение с наподобяват. " Лекарят заприказва за всички тези разнообразни тумори отвън бъбреците. Започна да споделя неща като: " Вероятно би трябвало да си вземете отмора и да прекарвате повече време със фамилията си " и така нататък Попитах го: " Колко време мислиш, че ми остава? " Мисля, че сподели две или три години, само че по гласа му разбрах, че евентуално счита, че е по-малко ", споделя Долф Лундгрен.

Мисълта, че може да почине не стряска артиста, който споделя, че е имал " страховит живот ".

В последна сметка той се обръща за второ мнение към различен доктор в Лондон, който открива, че ракът на бъбреците му мутира по-скоро като рак на белия дроб. Лекарят трансформира лекуването на Лундгрен, подхождайки по този начин, като че ли ракът е белодробен.

" Ако бях траял с другото лекуване, щяха да ми останат към три-четири месеца ", споделя артистът, и добавя, че новото лекуване е почнало да свива туморите му с към 20 и 30 % в границите на три месеца.

До края на 2022 година туморите му са се свили с към 90 %, което разрешава хирургично да бъде отстранена останалата белегова тъкан в тях.

" Прогнозата, да се надяваме, е че когато отстранят тези неща, няма да има никаква ракова интензивност и медикаментите, които одобрявам, ще подтиснат всичко останало ", споделя Долф Лундгрен.

Почитателите на шведския артист могат да го гледат в " Непобедимите 4 " и " Аквамен и изгубеното кралство ", които ще тръгнат по кината надлежно на 22 септември и 25 декември.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР