Актьорът Джим Кери няма да се изправи пред съда по

...
Актьорът Джим Кери няма да се изправи пред съда по
Коментари Харесай

Отмениха дело срещу Джим Кери за смъртта на негова приятелка

Актьорът Джим Кери няма да се изправи пред съда по дело за самоубийството на някогашната му другарка Катриона Уайт, оповестиха правосъдни представители в Съединени американски щати, представени от Би Би Си. 

Комедийната звезда беше изправена пред дело, планувано за пролетта, по обвиняване от някогашния брачен партньор на Уайт и майка й, че Кери я е снабдил с успокоителни хапчета и по този метод е предизвикал неволно смъртта й. Тя умря през септември 2015 година от свръхдоза с такива медикаменти. 

56-годишният Кери по-рано разказа случая като " безмилостен опит да бъдат експлоатирани " както той, по този начин й Уайт. " Г-н Кери обичаше мис Уайт и това явно ще е доста мъчителен развой за него ", разяснява адвокатката на артиста. 

Майката на Уайт - Бриджит Суийтман и брачният партньор, с който се е разделила Марк Бъртън, упрекнаха Кери, че нелегално е купил и имал предписани медикаменти за Уайт под подправено име. Смъртта на 30-годишната ирландка беше опредлена като самоубийство след правосъден разбор. 

Тя имаше връзка с Кери с спирания от 2012 година до 2015 година След гибелта й артистът я разказа като " същински благо и внимателно ирландско цвете, прекомерно сензитивно за тази земя ". Той взе участие в погребението й в Ирландия и бе измежду околните, които я изпратиха. " Наистина се надявам някой ден в близкото бъдеще хората да спрат да се пробват да печелят от това и да я оставят да почива в мир ", сподели още Кери. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР