Актьорът Джим Кери е поредната звезда, която реагира на инцидента

...
Актьорът Джим Кери е поредната звезда, която реагира на инцидента
Коментари Харесай

Джим Кери: Всички в Холивуд са безгръбначни

Актьорът Джим Кери е следващата звезда, която реагира на случая от церемонията по връчването на премиите "Оскар ", на която Уил Смит удари пестник на Крис Рок поради смешка за обръснатата глава на брачната половинка му Джейда Пинкет Смит.

В изявление за CBS This Morning с водещата Гейл Кинг, Джим Кери изрази неодобрението си към публиката, която малко след случая е приветствала на крайници Смит, който получи премията за "Най-добър артист ", пишат.

"Бях погнусен от овациите ", сподели артистът и добави: "Почувствах, че всички в Холивуд са безгръбначни ".

Водещата Гейл Кинг разяснява, че в случай че е бил някой различен, който да излезе на сцената и да удари пестник на Крис Рок, то той евентуално е щял да бъде изведен от защитата или може би даже задържан. Джим Кери дава отговор, че по този начин е трябвало да стане.

Кери прибавя, че в случай че е бил на мястото на Крис Рок, е щял да съди Уил Смит за 200 милиона $. "Това видео ще остане вечно. Тази засегнатост ще остане за доста дълго време ", споделя артистът.

"Ако искаш да крещиш от публиката и да покажеш отрицание

или да кажеш нещо в Twitter - няма проблем. Но нямаш право да се качваш на сцената и да ударяш някого в лицето, тъй като е споделил някакви думи ", счита Кери.

Повече за реакцията на Джим Кери може да видите тук:

Responses to Will Smith slapping Chris Rock at the Oscars have been divided — but Jenna Wortham () says most people don’t have the full story of the incident.

“It’s something of a magnitude that I don’t think can be worked out on a public stage,” she says.
— CBS Mornings (@CBSMornings)
Припомняме, че Уил Смит удари пестник на комика Крис Рок на церемонията за премиите "Оскар " в неделя вечер. Смит внезапно се качи на сцената и удари по лицето Рок, който си направи смешка с обръсната глава на брачната половинка му. Пинкет Смит, актриса и водеща на токшоу, страда от плешивост (заболяване, което предизвиква загуба на коса).

В понеделник Уил Смит се извини на Рок, на киноакадемията на Съединени американски щати, на продуцентите и феновете на церемонията. Той дефинира държанието си като недопустимо и сподели, че е "реагирал прочувствено " на смешка със здравето на брачната половинка му.

Рок направи отпратка към кино лентата "Редник Джейн " от 1997 година, в който актрисата Деми Мур обръсна главата си. Не е ясно дали Рок знае, че Пинкет Смит страда от заболяване, което предизвиква загубата на коса.

По-малко от час след нападението против Рок, Смит бе отличен с "Оскар " за най-хубав артист за превъплъщението си в Ричард Уилямс, татко на легендите на тениса Винъс и Серина Уилямс, във кино лентата "Методът Уилямс ".

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР