Актьорът Димитър Рачков е решил да накаже Мария Игнатова, задето

...
Актьорът Димитър Рачков е решил да накаже Мария Игнатова, задето
Коментари Харесай

Рачков с ултиматум заради Мария Игнатова

Актьорът Димитър Рачков е решил да накаже Мария Игнатова, задето го заряза. Съвсем не на смешка е сложил ултиматум на другари и продуценти "Или аз, или Мария! ", рапортуваха сътрудници на надарения артист. По думите им водещият на "Господари на ефира " към момента не можел да преглътне нанесената му засегнатост от палавата русокоска, написа в. "Телеграф ". Още лятото двамата оповестиха формалното си делене с послание до медиите, оправдавайки се с изхабени взаимоотношения. 
Истината обаче се описа напълно друга. Затова в този момент Рачков решил да отмъсти на Игнатова, като я удари финансово. Железният ултиматум на скечаджията към този момент дава резултати, тъй като уговорките на чаровната русокоска внезапно спаднали. "Не си мислете, че тв водещите печелят доста от заплата. Основните им приходи са единствено в резултат на тяхната известност, като участия по частни и кооперативни празненства, рождени дни и сватби ", разкриха хора от сектора. По тази линия на месец едно известно лице си докарва към 10 хиляди лв. кеш пара. Другото перо в приходите на Игнатова са участията й в скечове около "Господари на ефира " и от към рекламни задължения. Но нормално двамата с Рачков били търсени от фирмаджиите в комплект. 
Още в края на лятото обаче артистът се зарекъл, че не желае да се занимава с нея по никакъв мотив, с което умишлено или не е на път да докара русокоската до просешка сопа. Запознати разкриха, че фамилната драма към този момент сее пренесла и върху комедийния сериал "Полицаите от края на града ", само че продуцентите от "Глобъл филмс " отрано взели ограничения. Те нямало по какъв начин да снимат подиуми с Мария в един снимачен ден, а тези с Рачков - в различен, по тази причина небрежно намерили заместител на лъчезарната русокоска. Остава мистерия дали фрагментите, снимани дотук с нея, ще бъдат изтрити.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР