Актьорът Брайън Остин Грийн потвърди, че със съпругата му Меган

...
Актьорът Брайън Остин Грийн потвърди, че със съпругата му Меган
Коментари Харесай

Меган Фокс се раздели със съпруга си след 10-годишна връзка

Актьорът Брайън Остин Грийн удостовери, че със брачната половинка му Меган Фокс  Меган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена е на 16-ти Май 1986г. в градчето Оук Ридж, щата Тенеси (САЩ) и дефинитивно са се разделили след 10-годишна бурна връзка, заяви Контактмюзик.

Те подписаха брак през 2010 година, само че са двойка от 15 години. От края на 2019 година "се пробват някак да не са дружно ".

Брайън Остин Грийн разгласи раздялата в подкаста си. Самият той не изключва отново да се съберат. Във всички случаи те ще останат другари и ще отглеждат дружно трите си деца на възраст от седем до три години.

Меган Фокс идва у нас през март

Що се отнася до слуховете на Меган Фокс  Меган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена е на 16-ти Май 1986г. в градчето Оук Ридж, щата Тенеси (САЩ) и с рапъра Машин Гън Кели, Брайън Остин Грийн написа, че те са се срещнали на снимачната площадка, само че съгласно него са единствено другари, заяви в. "Дейли остарял ".

Миналата седмица Меган Фокс  Меган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена е на 16-ти Май 1986г. в градчето Оук Ридж, щата Тенеси (САЩ) и и Машин Гън Кели бяха видени да си купуват обяд в Калабасас.

"Вярвам на преценката й - добави Брайън Остин Грийн. - Тя постоянно е имала добра преценка. Не желая хората да мислят за нея или него, че са злодеи, или че аз съм жертва ".

След раздялата Меган Фокс  Меган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена е на 16-ти Май 1986г. в градчето Оук Ридж, щата Тенеси (САЩ) и остана в Калабасас, а Брайън Остин Грийн се реалокира в Малибу, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР