Актьорът Бил Найи ще се събере отново със сценариста на

...
Актьорът Бил Найи ще се събере отново със сценариста на
Коментари Харесай

Love Actually reunion като Бил Найи се присъединява към коледната комедия на Ричард Къртис

Актьорът Бил Найи ще се събере още веднъж със сценариста на Love Actually Ричард Къртис в най-новия празничен филм на Netflix That Christmas.

Анимационният празничен филм, съавтор и изпълнителен продуцент от Къртис, е приспособен от поредицата му детски книги и включва Найи, който играе Били Мак в коледната класика от 2003 година, като гласа на Бил, гражданин на крайморския град, където нещата се обръщат с главата надолу по време на Коледа.

Шотландският артист Брайън Кокс, прочут с ролята си на Логан Рой в Succession, ще поеме ролята на Дядо Коледа, до момента в който други поданици на града включват госпожа Уилямс, озвучена от Джоди Уитакър от Доктор Кой, и госпожа Трапър, който е възроден от актрисата от Killing Eve Фиона Шоу.

Къртис, който е и сценаристът зад коледния филм Genie (2023), сподели: „ Това беше най-удивителното премеждие, първият ми анимационен филм.

„ Беше изключително вълнуващо да видя по какъв начин целият свят, който си представях, оживява оттатък най-смелите ми фантазии – и насе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР