Актьорът Башар Рахал затвори пекарната си на централна софийска улица

...
Актьорът Башар Рахал затвори пекарната си на централна софийска улица
Коментари Харесай

Башар Рахал затвори пекарната

Актьорът Башар Рахал затвори пекарната си на централна софийска улица поради възбраната за действие на заведения след въвеждането на изключително състояние. Въпреки че през вчерашния ден шефът на щаба за болестта проф. Мутафчийски се оплака, че бил залят от тъжби от баничарници, които се чудели дали би трябвало да спрат работа, Рахал незабавно постъпил както изискват наредбите и хлопнал кепенци.

За него в пекарната работят 10-11 души на контракт, описа артистът в изявление за bTV. Той е безапелационен, че и той, и подчинените му ще претърпят загуби, а всеки от тях има и семейство. Въпреки това актьорът е безапелационен, че би трябвало да си останем вкъщи и да съблюдаваме хигиената.

Неговата другарка Райна Караянева пък призна в предаването „ Мармалад”, че още веднъж яде месо, след 15 години самоограничение. Красавицата трансформирала режима на хранене след сеанс с шаман на остров Бали. Той бил безапелационен, че Караянева няма задоволително мощ в себе си и по тази причина я посъветвал да стартира да яде месо. След като се върнала от острова, на който бе с Рахал, хубавицата отишла на посетители и се изкушила от добре сготвена мръвка и по този начин прояла месо още веднъж.

фотография:инстаграм башар рахал
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР