Актьорът Азис Ансари най-накрая разгада мистерията зад нуждата на Киану

...
Актьорът Азис Ансари най-накрая разгада мистерията зад нуждата на Киану
Коментари Харесай

Киану Рийвс счупил капачката на коляното си

Актьорът Азис Ансари най-сетне разгада мистерията зад потребността на Киану Рийвс от патерици в края на януари.

По време на изявлението си на CinemaCon 2024 в Лас Вегас, 41-годишният Ансари разкри, че 59-годишният му сътрудник артист е счупил капачката на коляното си на снимачната площадка на кино лентата " Good Fortune ".

" Около, не знам, 15 дни след началото на фотосите с мен, аз му споделих: " Хей, просто отиди да се освежиш в гримьорната си за 15 минути ". И той се спъна в един килим и извика: " Ааа, коляното ми ", споделя Ансари.

Keanu Reeves Fractured His Kneecap After He 'Tripped on a Rug' in His Trailer on Set, Says Aziz Ansari
— People (@people)
Рийвс и Ансари, който е и сценарист и режисьор на идния филм, извършват основните функции дружно със Сет Роугън и Кеке Палмър.

Ансари сподели, че Рийвс е бил " подобен боец " след травмата, като означи, че " той към момента снима всичко, като се изключи някои подиуми, в които трябвало да танцува салса ".

After doing his own stunts and never going to the hospital for films like 'John Wick' and 'Speed,' at, Aziz Ansari revealed that Keanu Reeves tripped on a rock and fractured his kneecap while shooting on Ansari's film
— The Hollywood Reporter (@THR)
Той означи, че Рийвс е изпълнявал рискови каскади, без да се постанова " да влиза в болница или нещо сходно " .

" Снимал се е във филмите за Джон Уик, във всички филми за Матрицата. В " Скорост " той фактически се опита да скочи от колата в рейса. Не беше дубльор, той го направи " , сподели още Ансари.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР