Актьорът Адам Сандлър ще бъде почетен с приза Икона на

...
Актьорът Адам Сандлър ще бъде почетен с приза Икона на
Коментари Харесай

Адам Сандлър ще получи приза Икона на публиката на наградите People`s Choice Awards

Актьорът Адам Сандлър ще бъде почетен с наградата " Икона на публиката " на идните награди " Изборът на публиката " (People's Choice), заяви Юнайтед прес интеренешънъл.

От 1990 година до 1995 година Сандлър е част от актьорския състав на известното комедийно шоу " На живо в събота вечер ", в което построява истински персонажи като Оперния човек. 

Adam Sandler to Receive Icon Honor at People's Choice Awards
— The Hollywood Reporter (@THR)
През 1995 година на екран излиза първият му комедиен филм " Били Медисън ".

Наградата " Икона на публиката " е самопризнание както за комедийния гений, който Адам Сандлър показва във филми като " Били Медисън ", " Щастливият Гилмор ", " Сватбеният артист ", " Баща-мечта ", " Мистър Дийдс ", по този начин и за работата му над драми като " Нешлифовани диаманти ", " Баскетболна звезда " и идния " Астронавт ". 

По-рано беше оповестено, че артистът, композитор, артист и притежател на " Грами " Лени Кравиц ще получи оценката " Музикална икона " на премиите " Изборът на публиката ".

Adam Sandler to Receive Icon Honor at the People's Choice Awards (TV News Roundup)
— Variety (@Variety)
Отличията - единствените в Холивуд, които обгръщат киното, музиката и малкия екран и се дефинират напълно от публиката, ще бъдат раздадени на 18 февруари в Санта Моника, Калифорния. Водещ на наградната гала ще бъде Симу Лиу, прочут с функциите си във филми като " Шан-Чи и легендата за десетте пръстена " и " Барби ". 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР