Актьор легенда направи интересно признание за битката за живота си.

...
Актьор легенда направи интересно признание за битката за живота си.
Коментари Харесай

Прикованият в инвалидна количка актьор Георги Стайков разкри как спасява живота си: Щракам си с пръсти

Актьор легенда направи забавно самопризнание за борбата за живота си.
Навършиха се 35 години от премиерата на паметния филм „ Вчера “, в който артистът Георги Стайков изигра ролята на Ростислав. По това време той беше студент във ВИТИЗ, а през днешния ден наближава 60-те години и е покосен от множествена склероза.
Коварното заболяване го е приковало към инвалидната количка и рядко напуща дома си в Бургас.
След като на 10 август отпразнува 59-ия си рожден ден отбелязва, че се усеща като в края на първото полувреме на мач, като в края на младостта. Допълва, че следващата година, когато навърши 60 ще е в средата на земния си път. Дядо му е умрял на 94 години и се надява да усъвършенства върха му. При все, че на 55 години му разкрили множествена склероза, Георги Стайков отбелязва, че си щрака с пръсти.
Твърди, че не съжалява, че преди години се върнал от Швеция и показва, че камъкът си тежи на мястото и където и да се намира човек, в родината е най-хубаво. Преди време бил изправен пред съществени финансови усложнения поради изплащането на финансовата помощ от страната, само че и с това се справил. След като звъннал няколко телефона и уведомил медиите за протичащото се, казусът бил позволен за 2 дни.
Към днешна дата получава 301 лева пенсия, а помощта е в размер на 151.50. Дава по 50 лв. на сеанс за мануална терапия на краката му. В рамките на седмица му вършат четири такива сеанса. В този ред на мисли отбелязва, че в случай че разчитал единствено на българската си пенсия и помощта, която получава от страната, до момента да е починал. Щастлив е, че преди време е работил в чужбина, с цел да може в този момент да си разреши поддържащата терапия.
Не крие възмущението си от младите български артисти, които се мислят за звезди, а даже не им се схваща какво приказват, тъй като не приказват верен български. Затруднява се да уточни заглавие на първокласен български филм след 90-те години и не е сюрпризиран, че актуалното кино страда от неналичието на фенове, написа Уикенд.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР