Актьор е новият Мистър България! Виктор Русинов разби конкуренцията и

...
Актьор е новият Мистър България! Виктор Русинов разби конкуренцията и
Коментари Харесай

Новият Мистър България по следите на Мария Бакалова! Виктор Русинов мечтае за Холивуд

Актьор е новият Мистър България ! Виктор Русинов разруши конкуренцията и сграбчи праза за най-красив и обаятелен земляк. Журито, в което бе и Андреа, единомислещо избират софиянеца за победител. Водещ на церемонията е половинката на Енджи Касабие - Рабих ел Зейн.

Церемонията се организира в понеделник вечер в курорта Златни пясъци. За пръв път в историята финалът на състезанието е на друго място от София.

Русинов е на 22 години. Доскоро интензивно се занимава със спорт. Виктор е бил национал по плуване. Новоизлюпеният Мистър България е същински мачо. Има тяло на Аполон. След като излиза от басейна, се насочва към киното. Учи „ Кино и телевизия “ в Нов български университет. Русинов към този момент е взел участие в няколко непознати продукции, снимани у нас. Голямата му фантазия е да пробие в Холивуд. „ Искам да продължа пътя, проправен от Мария Бакалова и Димитър Маринов “, споделя Русинов.

Новият Мистър България е деятел. Редовно взе участие в начинания за запазване на природата и развиване на екотуризма. Мачото има вяра, че можем дa създадем родината още по-хубаво място. „ Пътувам доста, но най-вече обичам да се завръщам в България. Защото имам вяра, че Господ е дарил страната ни с късче от парадайса “, споделя още Русинов. С триумфа си на състезанието новият Мистър България ще има още по-голям късмет да пробие в международното кино. Петима от участниците, в това число Русинов, са определени да вземат участие в продукции на колоса „ Дисни “, които се снимат у нас, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР