Актуалният лидер в гръцката Суперлига ПАОК, където играе българският капитан

...
Актуалният лидер в гръцката Суперлига ПАОК, където играе българският капитан
Коментари Харесай

Голям интерес към Дюкенс Назон от всички гръцки грандове

Актуалният водач в гръцката Суперлига ПАОК, където играе българският капитан - Кирил Десподов, прави опити да реализира трансфер на голмайстора на ЦСКА Дюкенс Назон, твърдят медии на юг от нашата страна. 29-годишният национал на Хаити е бил препоръчан на „ двуглавите орли “ преди няколко дни. „ Черно-белите “ имат потребност от укрепване на офанзивата в борбата за купата в Гърция.

Проблемът се състои във обстоятелството, че трансферният пазар в южната ни съседка затвори в края на януари. Именно поради това в Солун тече трескава работа в търсене на метод за реализиране на прехвърлянето.

Още три гръцки гранда са се огледали във опцията да привлекат Назон през тази зима, допълват в южната ни съседка. Това са Олимпиакос, Панатинайкос и АЕК.

Както е известно, голмайсторът на ЦСКА бе " на крачка " от трансфер в кипърския Пафос, само че договорката пропадна поради разминаване по отношение на персоналните условия на футболиста. Вчера от организацията, представляваща Назон, оповестиха, че е пропаднала и опцията той да премине в съветския Ахмат Грозни.

От началото на сезона Дюкенс Назон взе присъединяване в общо 22 мача са ЦСКА във всички шампионати. В тях той се отличи със седем гола и три асистенции.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР