Актуалният изпълнител Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, е прецакал

...
Актуалният изпълнител Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, е прецакал
Коментари Харесай

Папи Ханс със солен борч към Дара! Певицата го чака да излезе, за да й върне парите

Актуалният реализатор Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, е прецакал бившето си гадже. Скандалът занапред се заформя, а Дара чака с неспокойствие излизането му от " ВИП Брадър " не тъй като желае да се върне при него, а с цел да си търси борча, който му е дала.

Колежката му била толкова опиянена по време на любовния им романс, че по негова молба решила да го спонсорира с цели 10 бона. Отрезвяването не било особено приятно изживяване за нея, тъй като се наложило да осъзнае, че може би ще трябва напълно да забрави за парите си.
Изпълнителят на „ Кекс “ вложил пачката в свои проекти, а Дара можела само да се надява той да се замогне, че да се сети да й ги даде обратно. Папи непрекъснато обещавал, че ще й възстанови сумата. Първо да оглави класациите, после да тръгнат приходите – всяка следваща цел отлагала необходимите от негова страна действия, пише „ Галерия “.
Дори след края на връзка им, малко преди влизането си в Къщата, Папи не си направил труда да даде обяснение, нито да посочи период, в който ще спази дадената дума.
Дара останала с пръст в уста, а приятелките й започнали дори да я съветват да заведе дело срещу доскорошния си приятел. Поетът певец счита, че щом е удрял рамо и е работил по парчетата на Дара, значи е инвестирал време и пари в нея, а срещу това не е получил нито лев хонорар.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР