Актуалният флагман от серията Note на Samsung - Note20 Ultra

...
Актуалният флагман от серията Note на Samsung - Note20 Ultra
Коментари Харесай

От днес Samsung Galaxy Note20 Ultra е съвместим с 5G мрежата на VIVACOM

Актуалният флагман от серията Note на Samsung - Note20 Ultra към този момент поддържа 5G мрежата на VIVACOM. Така клиентите на оператора имат разполагаем още едно устройство, посредством което да се възползват от опциите на ултра бързата съгласуваност с чудесно качество и голям потенциал.
предлага редица усъвършенствания за изцяло задоволство на високите условия на актуалния консуматор. Моделът залага на обичайна висока функционалност, комбинирана с грациозен и съвременен дизайн. 
Устройството разполага с отличителната за Note серията S-Pen, който прави потреблението на обичаните приложения още по-лесно и комфортно.
Samsung Gаlаху Nоtе20 Ultrа има просторен 6,9 инчoв WQHD+ Dynamic АМОLЕD 2x екран за високо качество на картината. Камерите подсигуряват извънредно чисто и ясно изображение. Samsung Gаlаху Nоtе20 Ultrа е оборудван cъc 108 МР тройна камера и 10 MP селфи камера. Устройството записва видео в peзoлюция 8K. Още едно негово преимущество е мощната батерия с потенциал 4500 mАh. 
Сега ценителите на марката могат да употребяват капацитета на своя смарт телефон за работа, другарство и развлечение и в 5G мрежата на VIVACOM. 
VIVACOM непрекъснато обновява портфолиото си с устройства, които са съвместими с 5G мрежата на оператора. На разположение на потребителите към този момент са моделите,,.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР