Актуалните предавания на NOVA през уикенда ще предложат ексклузивни срещи,

...
Актуалните предавания на NOVA през уикенда ще предложат ексклузивни срещи,
Коментари Харесай

Ексклузивно по NOVA: Никола Минчев говори за първи път след оставката пред Лора Крумова

Актуалните излъчвания на NOVA през уикенда ще предложат извънредни срещи, разбори и мнения по най-важните тематики от минала седмица. За първи път след оставката в предаването „ На фокус с Лора Крумова “ ще приказва някогашният ръководител на 47-ото Народното събрание Никола Минчев. За опитите за политическа екзекуция и поддръжката на площада – споделя политикът от „ Продължаваме промяната “ в първото си изявление след отстраняването от служба.

Известният криминалист Ботьо Ботев, който губи сина си на пътя и познава живота в сенките, ще дискутира с Лора Крумова дали проведената престъпност е превзела полицията и за какво на рецидивиста, провокирал тежка злополука на бул. Черни връх с две жертви във вторник – Георги Семерджиев, може да му се размине.

Шефът на Българската организация по сигурност на храните Христо Даскалов ще отговори на въпроса какво се случва на границата с Турция след инспекциите на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “. След 31-годишно следствие, делото за Възродителния развой беше прекъснато. Какво си спомнят прокудените, гледайте в „ Историите на Мария Йотова “.

Престъпление без наказване – има ли чадър над убийците на пътя? Гости в студиото на „ Събуди се “ тази събота при водещата Марина Цекова ще бъдат проверяващият публицист Надя Чолакова и юристът Людмил Рангелов. След нарастването на случаите на инфектирани с COVID-19 в последните дни – доктор Александър Симидчиев коментира връщат ли се маските.

За достойнството на короната: особено пред NOVA приказва Симеон Сакскобургготски. 48-ия министър-председател на България ще бъде специфичен посетител в рубриката на Деси Банова-Плевнелиева „ Тук и в този момент “. Кой е наследникът на короната и какво мисли той за настоящите политически събития, феновете ще схванат тази събота.

В неделя в „ Събуди се “ дъщерята на първия демократично определен президент на България Жельо Желев – Станка Желева ще опише за аргументите, предизвикали острото й намерено писмо до сегашния президент Румен Радев. Цената на хляба и рецесията със зърното ще разяснява ръководителят на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите Марияна Кукушева. Спортният министър в оставка Радостин Василев ще направи свята равносметка за миналите турбулентни месеци на ръководство, а пред създателя Мариян Станков – Мон Дьо ще застане проф. Тодор Кантарджиев в особено изявление.

Не пропускайте извънредните срещи този уикенд по NOVA!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР