Актуални тенденции и вечен стил, съвършенство на изработката, вдъхновение от

...
Актуални тенденции и вечен стил, съвършенство на изработката, вдъхновение от
Коментари Харесай

Средиземноморско слънце в колекцията на Gino Rossi за пролет-лято 2022

Актуални трендове и безконечен жанр, съвършенство на направата, ентусиазъм от творби на изкуството на както към този момент познати, по този начин и модерни създатели и препратки към класическата мода – Gino Rossi е хармонична композиция от ретро жанр и модерност, самостоятелен темперамент с трендове от стилните сцени и аристократични материи с изтънчен дизайн.



В сбирката на Gino Rossi сезон пролет-лято 2022 най-модерни са чехлите и сандалите на невисок ток в стила на Y2K иконите, обожавани от основателите на модерния жанр през днешния ден. Същият ток се употребява и за безконечните черни сандали, само че чехлите със затворени пръсти се отличават с геометричен ток, обичан от звезди и звезди. Чехли в колорит на карамел, мокасини, направени с италиански уклон (връзката с Италия се вижда и в лимоновия колорит!) и бели маратонки. За бизнес обяд или срещи използвайте типичен обувки със затворени пръсти на невисок ток, идеални за ленен костюм.



В новата сбирка всяка дамска чанта може да бъде Чантата с основно „ Ч “. Заложете на клъч с изпъкнал десен на екзотична кожа в нюанса на кафе лате. С правоъгълно портмоне в бананов колорит и с завладяваща плисирана текстура, ще се превъплътите в Рейчъл от „ Приятели “. Алтернатива на чантата вид „ кофа “ в цитрусов колорит може да бъде „ hobo “ или черна плетена чанта.

Колекцията на Gino Rossi предлага съвършени аксесоари за пътувания през уикенда – маратонки в тъмносиньо, велурени мокасини, нормкор сандали и даже минималистични джапанки. Любителят на пътешествията може да побере нужните движимости в чанта за кръста, раница с геометрична форма или куфарче с класическа форма, кремав колорит и първокласна текстура, сходна на екзотична кожа. Има пътни чанти, които са подобаващи както за ръчен багаж, по този начин и за ежедневни тренировки.



Фотосесията на Станислав Бониецки се организира в градини, които радват с монументална архитектура, буйна зелена природа и средиземноморско слънце. Анели Бума и Джъстис Джослин театралничат пред обектива на полския фотограф. Анели, която идва от Холандия, прекарва времето си като го дели някак сред Париж, Лондон, Барселона, и райския Бали. Тя се появява в акции на Джил Сандър и във фотосесии на Harper`s Bazaar, само че е известна и с това, че работи за повишение на осведомеността за психологичното здраве в обществените медии. Джослин е мултиталант - с изключение на като модел, той се осъществя като артист, музикант и образен актьор.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР