Актуалната Мис Плеймейт Жанет Осипова ще надъхва всички меркалии да

...
Актуалната Мис Плеймейт Жанет Осипова ще надъхва всички меркалии да
Коментари Харесай

Мис Плеймейт надъхва Кралете на силата

Актуалната Мис Плеймейт Жанет Осипова ще надъхва всички меркалии да станат Крале на силата във финалното издание на едноименното шоу. Красавицата е огромна фенка на уличния фитнес и на драго сърце ще показа някой и различен номер за красиво тяло с всички искащи тази събота (13 октомври) на паркинга на магазина " Мосю Бриколаж " на " Цариградско шосе ".
Главен уредник на шоуто е паметният Киро Скалата. През тази година неговата тайфа от компанията " Фитнес Мания " раздаде предметни награди за 30 000 лв. из цяла България. Сред неговите посетители на надпревари в Пловдив, Варна и София бяха плеймейтките Нора Недкова, Анна Мария Чернева, лекоатлетката Мерлин Арно, певицата Ан Джи, героят от фермата Георги Варсамов, международният първенец по културизъм Йовко Тихов, и Мистър България Георги Йовчев. По време на надпреварите бяха счупени няколко върха. В Морската столица 68-годишната Гинка Георгиева направи 100 повторения на лежанка с 3-килограмови дъмбели, а Иван Конов шокира всички, откакто сподели, че може да върти щангата даже на 74 години.
На заключителното съревнование в София ще има 10 възрастови групи. Всеки мераклия може да се включи. Най-малките са от 4 до 7 години, а най огромните са пенсионери над 65 година, като при мъжете те би трябвало да подвигат щанга от 40 кг, а при дамите дъмбели от по 3 кг. Най-разгорещени ще бъдат специфичните съревнования по набиране и кофички. За участниците са планувани безчет награди като протеинови вафли, колела, здравословни питиета, алкална вода, хранителни добавки, книги, спортна екипировка.
Сред гостите ще бъдат рекордьорът на Гинес по набирания Борис Налбантов, мис Волейбол Ваня Запрянова, републиканският първенец по културизъм Апарух Атанасов и балканският първенец по културизъм Антонио Георгиев.
" Всички са добре пристигнали да се пробват. Както постоянно ще си спретнем огромно шоу. Нека да поспортуваме и да забравим за напрежението в последните яки дни от годината ", показа Киро Скалата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР