Актуалната фолк звезда Диона е катастрофирала след участие. Неприятният инцидент

...
Актуалната фолк звезда Диона е катастрофирала след участие. Неприятният инцидент
Коментари Харесай

Диона претърпя лош инцидент с колата

Актуалната фолк звезда Диона е аварирала след присъединяване. Неприятният случай се е случил през вчерашния ден (8 януари - б.а.), откакто си тръгнала от присъединяване в Ямбол.

Бившата рапърка, която от две години се изявява сполучливо на фолк сценатае била и в болничното заведение, където е прегледана обширно след случилото се на пътя. 

" Моят озвучител караше колата. С нас беше и фотографът Иван, който прави всичките ми фотоси, а аз бях заспала на седалката на водача. Събудих се от мощен удар в главата ", споделя Диона с треперещ глас пред " Блиц ". 

Обяснението на озвучителя е, че на пътя е имало камък, през който е минал и се е стигнало до завъртане и удар. Според другия човек във возилото, водачът се е обърнал обратно, с цел да си вземе якето и това е довело до разконцентриране и изпускане на ръководството.

" Прекратих работните си връзки с този човек. Той рискува живота ми ", безапелационна е тя. Прегледана е обширно и има единствено разтърсване на главата, което ще отшуми. Шофьорът и фотографът се отървали без пострадвания. Но новата кола на Диона е потрошена. 

Точно преди месец хитовата певица си разреши да си купи " Порше кайен " и в този момент ще й се наложи да дава много пари за ремонт, защото джантите и гумите са напълно унищожени, а каското не покрива сходни вреди. 

" Преди два дни изкарах новата си ария " Непокорна " и вместо да се веселя на триумфа й, трябваше да преживея този смут. Да чукна на дърво, можеше и по-лошо да е. Материалните вреди се оправят, само че не е прелестно. Събирала съм тези пари за мечтаната кола, с цел да бъде унищожена за един момент. И отново държа да подчертая, че не съм била аз зад кормилото ", показа Диона единствено часове след преживения смут.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР