Актуализирането на вашия външен вид никога не е било толкова

...
Актуализирането на вашия външен вид никога не е било толкова
Коментари Харесай

Бързи хитринки за мигновена красота

Актуализирането на вашия външен тип в никакъв случай не е било толкоз елементарно или толкоз бързо. Опитайте тези елементарни и евтини препоръки, с цел да откриете новата версия за хубост, която търсите.

Когато мислим за видоизменение, си представяме, че прекарваме през целия ден в салона за хубост. И това е ужасно, тъй като това е релаксиращ проект, който не вреди на никого, а тъкмо противоположното. Има обаче елементарни, лесни и доста евтини трикове, с които да актуализираме външния си тип, без да се постанова да влагаме доста време.

1. Сменете червилото
5 неща във визията ви, които мъжете не виждат
Прекарали сте половин ден в салона за хубост на цена, равна на месечната ви заплата, и гордо сте окачили на рамото си финален модел ч...
Прочети повече
Това е най-простият и впечатляващ метод да вдъхнете нов живот на всяка хубост. Сменете обичаното си алено червило с горещо розово или коралов колорит. Експериментирайте с матово покритие, в случай че сте по-скоро емайл или противоположното. Не забравяйте да ексфолирате устните си постоянно, тъй че резултатът да е съвършен.

2. Подновете усмивката си

Всички желаеме зашеметяващо бели зъби, само че истината е, че имаме и специфична уязвимост към най-големите врагове на зъбния гланц, които предизвикват петна: кафе, безалкохолни питиета и вино. Въпреки това, в допълнение към професионалното избелване, има привички и домашни трикове, които можем да използван, с цел да реализираме този резултат (ако сме постоянни), като да вземем за пример потреблението на избелваща паста за зъби в нашата рутина за зъбна хигиена.

3. Опитайте с различен цвета или формата на косата си

Експериментирането с цвета на косата или изпробването на нова прическа са най-впечатляващите промени в нашата хубост. Тази актуализация обаче не би трябвало да бъде направена по коренен метод, само че непрекъснато изправяне могат да предефинират външния тип толкоз, колкото боядисването и в розово или от брюнетка до русокоска.
Кои са детайлите на съвършената дамска визия
Всеки човек желае да наподобява съвършено. Но когато сведем този въпрос до дамите, тук условията стават в пъти повече във връзка с т...
Прочети повече
4.  Експериментирайте с нов парфюм

Ароматите оказват огромно въздействие върху настроението ни. Ето за какво изборът на нов парфюм не би трябвало да бъде нещо, което би трябвало да решавате в придвижване. Ако смятате, че и вашето въодушевление заслужава смяна, насочете се към зоната за парфюми вместо към зоната на червилото. През лятото, да вземем за пример, цитрусовите аромати побеждават, тъй като са по-свежи и енергизиращи и подтикват ретикуларната активираща система на мозъка, която е виновна да ни „ разсънва “ и да се фокусираме върху постигането на мечтаните резултати.

5. Дефинирайте веждите си

Ще сте чували хиляди пъти, че веждите са „ рамката на лицето “. Това значи, че всички ние имаме форма и дебелина на арката, които най-добре дават отговор на нашите характерности. Сред преимуществата на верния дизайн на веждите можем да подчертаем, че разрешава на очите ви да наподобяват по-големи да вземем за пример. Следователно дефинирането на веждите е страхотна инвестиция (много икономична), когато става въпрос за смяна на външния ви тип. Получете помощта на експерти във връзка с обезкосмяването и дизайна и ги поддържайте сами, като следвате напътствията, дадени ви по време на сесията.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР