Актуализирана от Общински съвет на Асеновград беше план-сметката по въпроса

...
Актуализирана от Общински съвет на Асеновград беше план-сметката по въпроса
Коментари Харесай

Още 140 000 лева за почистване на улични платна, площади и други зони в Асеновград

Актуализирана от Общински съвет на Асеновград беше план-сметката по въпроса с чистотата в общината. Това се наложи заради разлика в заложените за 2017 година планирани средства и действително останалият временен излишък, съобщи кореспондентът на Actualno.com в града.
След привършване на бюджетната година се откри, че преходният излишък е по-голям от упования. Неизползваните за 2017 година средства, заложени в перо " непорочност ", са в размер на над 172 200 лв.. Поради тази причина общият размер на План-сметката за непорочност беше променен, с решение на Общински съвет-Асеновград - от близо 3 614 000 лв. на над 3 750 000 лв.. От тях към 15 500 лв. ще бъдат пренасочени към активността по събиране на битови боклуци и превозването им по депата или други съоръжения и уреди за отнасяне. По-голяма част от остатъка – близо 140 000 лв. - ще бъдат добавени към разхода за разчистване на улични платна, площади, алеи, паркове и други зони от обитаемоте места в община Асеновград.
Част от селата, към които също ще бъде трансфериран разходен излишък за непорочност, са Бачково, Нареченски бани, Тополово, Мулдава, Леново, Новаково и Конуш.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР