Актуализиран пътеводител за британци, които желаят да посетят Гърция, бе

...
Актуализиран пътеводител за британци, които желаят да посетят Гърция, бе
Коментари Харесай

Опасност! Ако почивате в Гърция това лято, пазете се от...

Актуализиран справочник за британци, които желаят да посетят Гърция, бе оповестен на уеб страницата на Foreign Office, който включва, наред с други неща, информация за вируса на Западния Нил в Гърция, дългото време за очакване на контролно-пропускателни пунктове и надзор на капитала.

Министерството осведоми английските туристи, че от 7 април 2019 година гръцката полиция е въвела систематични паспортни инспекции за всички европейски жители, пътуващи до/от дестинации отвън Шенгенското пространство (включително Обединеното кралство).

Що се отнася до комарите, указането за пътуванията отбелязва, че през 2018 година в Гърция има няколко експлоадирания на вируса от Западния Нил и приканва английските туристи да бъдат деликатни, да вземем за пример да употребяват мрежи срещу комари или ленти за инсекти, когато са навън и да затварят на порти и прозорци.

В напътствието се отбелязва, че в Гърция има надзор върху капитала, което води до ограничавания на дневния предел, натрапен от гръцката банкова система (обикновено 600 евро) или дневния предел, натрапен от английския издател на картата.

Указанието за пътуванията акцентира прецизното отношение на гръцките управляващи към тези, които пийнал прекалено и налагането на санкции или отнемане от независимост на хора, които се държат непристойно. Не на последно място, се отбелязва, че „ не може да се изключи опцията за терористични офанзиви “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР