Актуализацията на бюджета решава един много базов проблем и това

...
Актуализацията на бюджета решава един много базов проблем и това
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да бъдем тези, които нелегално да пускаме нечии външни министри

Актуализацията на бюджета взема решение един доста базов проблем и това е, че макар че стопанската система е в положителен напредък в последните 4 месеца, инфлацията заплашва хората с най-ниски приходи. Това е акцентът на тази актуализация – да покрием тези хора, тъй като нашето заричане е да няма никой под линията на беднотия.

Това съобщи министър председателят Кирил Петров пред публицисти след Общото заседание на Националното съдружие на общините, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Работодателите знаят, че ще извършил това, което сме дали обещание. Допълнителните средства, които се акумулират в енергийната система, ще бъдат върнати назад на бизнеса, сподели той.

Относно обвиняванията на съветския външен министър Сергей Лавров, Петков акцентира: Има явен режим от Европейския съюз, по едно и също време с това имаме ясни наказания за съветски полети, тъй че България следва ясните правила.

Няма да бъдем тези, които незаконно да пускаме нечии външни министри, единствено тъй като те си мислят, че имат правото.

Европа стартира напълно да схваща проблематиката и желае да помогне нашата доста ясно изразена позиция да бъде предпазена, сподели още Петков по отношение на връзките ни с Република Северна Македония и готовността на френския президент Еманюел Макрон да провежда среща за българските и македонските управляващи в Париж.

Г-н Макрон се пробва да види дали Европейски Съюз може да бъде поръчител за тъкмо тези условия, които българската страна от дълго време е сложила, сподели Кирил Петков. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР