Актуализация: Срещата на надзорните органи на Shasta беше прекратена поради викове, един мъж е заплашен с арест

...
Актуализация в 12:45 ч.Нейтън Пинкни, който е имал сблъсъци с
Коментари Харесай

Актуализация в 12:45 ч.

Нейтън Пинкни, който е имал сблъсъци с председателя на Надзорния съвет Патрик Джоунс, беше казано, че ще бъде арестуван, ако се върне в залата на борда, когато срещата бъде подновена.

Оригинална история

Заседанието на Надзорния съвет на окръг Шаста беше прекъснато малко повече от час след началото му във вторник сутринта, когато председателят Патрик Джоунс нареди на охраната да изведе всички от залите, след като много хора в публиката започнаха да крещят на говорител и след това да викат напред-назад помежду си.

Преди Джоунс да нареди на охраната да освободи стаите, той беше наредил на члена на публиката Нейтън Пинкни, който беше извикал на говорителя от мястото си, да мълчи. Но Пинкни продължи да говори и Джоунс му каза да си тръгне. Но Пинкни отказа да мръдне от мястото си и много хора в публиката започнаха да викат напред-назад. Джоунс нареди на охраната да освободи залите около 10:20 ч. До 11 ч. сутринта членовете на борда бяха напуснали залите и светлините бяха изключени. Извън залата главният изпълнителен директор на окръг Шаста Дейвид Рикърт каза, че заседанието на борда ще бъде подновено, но той не знае кога. „Днес ще имаме среща“, каза Рикерт.

Това е история в процес на развитие и репортер на Record Searchlight е на място. Моля, проверете отново за повече подробности, тъй като са налични.

Тази статия първоначално се появи на Redding Record Searchlight: Срещата на супервайзърите на Шаста беше затворена след избухване на викове

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР