Акцията с феса е един “шаш“. Шоуто на Трифонов са

...
Акцията с феса е един “шаш“. Шоуто на Трифонов са
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Акцията с феса е един “шаш“

Акцията с феса е един “шаш “. Шоуто на Трифонов са мощни в това и нашата младежка организация реши да покаже по какъв начин се употребява този прийом. С акцията показахме, че в България има патриоти, които няма да мълчат пред несъмнено изменничество на националния интерес.

Това сподели в студиото на „ Лице в лице “ Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация.

„ Предложенията импортирани в Народното събрание от „ ИТН “ желаят да обслужат турския интерес. Движение за права и свободи, да вземем за пример, ще вземе най-малко 10 мандата в допълнение, в случай че има безграничен предел на изборните секции в чужбина “, добави той.

Веселинов съобщи, че по време на последните парламентарните избори Вътрешна македонска революционна организация са лимитирали над 10 000 гласа, които можеха да попаднат в урните с помощта на покровителите и членовете на секционни комисии, които имахме в изборния развой.

„ Имаше едни избори без предел на секции, при които подадените гласове бяха 125 000, тогава Ердоган надалеч не контролираше всичко, изселническите организации водеха самостоятелен живот от страната “, изясни той.

Според Веселинов в Турция гласоподават хора, които не знаят български, които са откърмени с ненавист към България, която им е взела имената и ги е изгонила.

„ Те гласоподават, с цел да оказват помощ на братята си в България да имат своето посланичество и те да противодействат на процеси, които са закани за тях “, добави той.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР