Акцията е на “Студентски протест” - организацията, която това лято

...
Акцията е на “Студентски протест” - организацията, която това лято
Коментари Харесай

Протестиращите студенти питат: Помните ли скандалите през последните 10 г.

Акцията е на “Студентски протест” - организацията, която това лято се включи в антиправителствените демонстрации. В разгара на публичното неодобрение младежите блокираха кръстовището пред Софийския университет.

Студентите застанаха пред Министерството на здравеопазването, където бяха припомнени редица кавги - като се стартира с хаоса по преодоляването на пандемията в страната, нелогичните противоепимични ограничения и имунизациите.

Пред Министерството на културата пък припомниха за “Ало, Банов съм” и абсурда с Ларгото, който ощети страната.

Пред Министерството на земеделието пък жителите си спомниха за скандалния случай с видеото с Десислава Танева, която пред зеленчукопроизводители прикани да се укрива информация, с цел да не спрат парите от Брюксел.

Спирка имаше и пред Министерството на енергетиката, което се ръководи от Теменужка Петкова. Газовата връзка с Гърция трябваше да е подготвена до края на 2020 година, даде обещание през ноември 2019 година Танева, само че това по този начин и не се случи. Припомнен бе и абсурдът със студения запас, за който получават пари Ахмед Доган и Христо Ковачки, макар обещанията на премиера Борисов.

Студентите застанаха и под прозорците на общественото министерство. Там бяха припомнени скандалните изявления на Деница Сачева, която назова критиците си " Фейсбук пехливани ", както и проблемите благодарение на МТСП за потърпевшите от коронакризата.

Пред Министерството на околната среда и водите бе припомнен абсурда с фекалната тръба във Варненското езеро, горенето на отпадъци и превръщането на страната ни в сметище.

Очаква се в идващите дни да има още такива акции.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР