Акцията е част от засилените действия на МВР във връзка

...
Акцията е част от засилените действия на МВР във връзка
Коментари Харесай

Акция срещу купуването на гласове в Ботевград и Плевен

Акцията е част от засилените дейности на Министерство на вътрешните работи по отношение на идните избори в неделя.

Лицата са поканени в районно управление (на МВР) Ботевград, където ще се организира профилактична сказка и ще бъдат предизвестени да се въздържат от закононарушения. В предходни интервали те са взели участие в сходна активност и се водят на доклад в полицията, заяви bTV.

Сигналите за тези избори са по-малко, в сравнение с при предходните, прецизират от Министерство на вътрешните работи. Операциите ще продължат до приключването на изборния ден. В интервенцията вземат участие седем екипа, кат ще се причислят още два.

Подобни акции се организират в доста градове в страната. Полицията намира описи с данни на жители.

Специализирана полицейска акция за противопоставяне на престъпността и опазването на публичния ред стартира тази заран и в Плевен. Това заяви за Българска телеграфна агенция представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града Мариана Цветкова. В акцията са включени сили на всички районни ръководства, Криминална, Икономическа, Пътна и Охранителна полиция при регионалната дирекция и Зонално жандармерийско ръководство - Плевен. В акцията вземат участие още чиновници на Държавното горско стопанство, Българската организация за сигурност на храните, Регионалната ревизия по запазване на околната среда и водите, Националната организация за приходите и Регионалната здравна ревизия. Изградени са краткотрайни контролно-пропускателни пунктове, ситуирани на основни места в района.

Основните акценти в инспекциите са свързани с закононарушения против личността, собствеността, кражбите и незаконните отнемания на коли, разпространяване на опиати, контрабандни артикули, надзор на водачите на моторни транспортни средства и други

 

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР