Акцияпо репатриране на стари автомобили бе проведена в район Северен“.

...
Акцияпо репатриране на стари автомобили бе проведена в район Северен“.
Коментари Харесай

Поредна акция по репатриране се проведе в район „Северен“

Акцияпо репатриране на остарели коли бе извършена в регион „ Северен “. Отстранени са изоставените коли от следните адреси: бул. „ България “ 20, 44, 68, 74, 78, бул. „ Дунав “ 89иул. „ Гонда вода “ 24.

„ С следващата акция по репатриране освободихме още 8 места.По този метод постепеннорешаваме значимия въпрос с паркирането, като подвигаме излезли от приложимост МПС-та. Повечето притежатели непринудено отстраниха неизползваемите коли, с което ни спомагаха “, сподели кметът на „ Северен “ Стоян Алексиев.

Според измененията в Наредбата за ръководство на отпадъците се облепят коли, които не са в придвижване, без механически обзор за последните три месеца и ситуирани на общински терен. За да не бъдат вдигнати старите коли, притежателите имат 3-месечен период, в който следва да приведат колите в техническо изправно положение, да ги реалокират на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за задачата компании.

Сигнали за съществуването на изоставени коли в регион „ Северен “ могат да бъдат подавани на тел. 032 / 901 164 и 032/901 199.

Провеждането на акциите по репатриране на остарели коли от районната администрация продължава и отсега нататък.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР