Акция по кръводаряване организират близки и колеги на тежко пострадалата

...
Акция по кръводаряване организират близки и колеги на тежко пострадалата
Коментари Харесай

Спешно търсят кръводарители за блъснатата зам.-директорка в Пловдив


Акция по кръводаряване провеждат близки и сътрудници на тежко потърпевшата заместник-директорка на СУ " Цар Симеон Велики " в Пловдив. Припомняме, че тази заран 52-годишната Милена Петрова бе блъсната от кола на пешеходна пътека под моста на Герджика. Зад кормилото бил 18-годишен с няколко месеца стаж зад кормилото. 

Акцията ще протече за времето от 8 до 14 часа. Всеки искащ може да подари в кабинета по кръводаряване, който е на ново място - 6-ти кабинет на първия етаж на Хирургиите, против регистратурата. Важно е да посочи, че се подарява за Милена Петрова. 

" Днес се случи страшното. Един извънреден човек бе блъснат от безотговорното шофиране на юноша. Жестоко и безмилостно. Най-добрата ни другарка и един извънредно мощен и добър човек. Вярвам в положителното. Вярвам, че силата ѝ ще победи и ще оцелее, макар болките. Но се нуждае от нашата помощ. Моля, подкрепете положителното. И дано всички дружно да се помолим този добър човек да се усмихва още веднъж един ден. Дарете кръв! ", приканва Лина Гергова в обществените мрежи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР