Акция на полицията се е провела в Стамболийски и населените

...
Акция на полицията се е провела в Стамболийски и населените
Коментари Харесай

Акция на полицията в Стамболийски, проверени са над 340 души

Акция на полицията се е провела в Стамболийски и обитаемоте места в общината. Целта е противопоставяне на битовата престъпност и понижаване на пътния травматизъм в района. Акцията е взаимна на чиновници на районното ръководство, пловдивския бранш „ Специализирани полицейски сили “ и жандармерията.

Общо екипите са влезнали на 64 адреса, ревизирали са 346 души и 245 МПС. За установени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата са връчени 13 акта и 32 санкции с фиш. Административно отношение е взето и в други пет случая, измежду които и на съображение Закона за гражданската регистрация. Издадените полицейски разпоредби са 4, а формираните предупредителни протоколи – 5.

По време на акцията е арестуван обвинен за кражба на алуминиеви сплави от база за изкупуване на черни и цветни метали в общинския център. По случая е стартирана предварителна инспекция. Пет сходни преписки се водят и за конфискувани дребни количества безакцизни цигари и тютюн. Установен е и търговец на черни и цветни метали, осъществяващ активността без нужния лиценз, за което са направени констативни протоколи взаимно с представителите на Регионална инспекция за опазване на околната среда.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР