Акция на МВР и прокуратурата е била проведена в ресторант

...
Акция на МВР и прокуратурата е била проведена в ресторант
Коментари Харесай

Акция на МВР и прокуратурата се провежда в столичен ресторант

Акция на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата е била извършена в ресторант в квартал " Драгалевци " в София. За това заяви По тяхна информация акцията, в която са взели участие барети от Специализирания отряд за битка с тероризма, е била ориентирана против някогашния началник на столичното разследване Петьо Петров, прочут с прякора си Еврото, и предприемача Размиг Чакърян-Ами.

Според предварителните данни по предписание на Софийската градска прокуратура са осъществени процесуални дейности против две лица - известни предприемачи. Проверява се дали интервенцията е обвързвана с убития преди дни в ЮАР Красимир Каменов-Къро, заяви още " Нова телевизия ". По информация на Българска национална телевизия акцията също е ориентирана против Ами и Петьо Петров.

Официална информация за акцията няма. Пред малкия екран от Министерство на вътрешните работи и държавното обвиняване са отказали коментар. Никой в пресцентъра на Министерство на вътрешните работи не отговори на позвъняванията на " Дневник ".

По информация на Антикорупционния фонд не е известно дали става дума за претършуване или арест
Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР