Акция на ГДБОП и прокуратурата срещу престъпна група, произвеждаща наркотици

...
Акция на ГДБОП и прокуратурата срещу престъпна група, произвеждаща наркотици
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! В механа Мустак: Тарикати произвеждат банкноти, УКРИВАЛИ машината си - ще се ШОКИРАТЕ...

Акция на ГДБОП и прокуратурата против незаконна група, произвеждаща опиати и подправени банкноти се е провела през вчерашния ден в Карлово, а всичките 5 лица са арестувани. Интересното тук е, че едно от лицата е бил гуро и в двете действия. Една от печатарските машини е с много положително качество, а известно време е крита – заровена в земята. Въпросната машина може да създава съвсем всичко! От банкноти до персонални карти.

Въпросните банкноти не са стигнали до хората. Лабораторията за произвеждане на неистинен банкноти е била в кръчма „ Мустак “, акцентира Цацаров. Лидерът на групата е измежду най-хубавите „ експерти “ в този тип незаконна активност – от опиати до подправени банкноти. Оказва се, че на печатницата той е гледал като извънредно благонадежден източник на пари.

Лицето е било извънредно ненадейно, че службите са стигнали до него. Притиснат от всички доказателства, въпросният "специалист " е признал за всичко, което е правил.

Цацаров разгласи, че за седмица са свършени много неща. Свиленград и София – трафик на бежанци, Военна прокуратура – акцизни артикули и такива без бандерол.

Очаквайте детайлности!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР