Акция на електората на Костадин Костадинов срещу носенето на маски

...
Акция на електората на Костадин Костадинов срещу носенето на маски
Коментари Харесай

Поредна провокация срещу законността от Възраждане

Акция на електората на Костадин Костадинов против носенето на маски във Варна докара до напрежение с полицията
„ Възраждане “ организира акция против наложителното носене на маски на закрити публични места във Варна.

Лидерът на партията Костадин Костадинов и група симпатизанти демонстративно нарушиха ограниченията против COVID-19. Те пазариха без маски в огромен магазин, както и в търговски център.

След това обаче в магазин от друга верига отхвърлиха да ги обслужат, което докара до напрежение. Те блокираха входа на комерсиалния обект и не допускаха в него други клиенти. Наложи се на мястото да дойдат частни охранители и полицейски екипи. Един от симпатизантите на “Възраждане ” беше арестуван.

По думите на полицията симпатизантът на „ Възраждане ” е упражнил принуждение върху тях. Това от своя страна предизвика скандал сред чиновниците на Министерство на вътрешните работи и членовете на партията на Костадинов. Те обявиха, че полицията си надвишава правата и прибират хора непозволено. Хората на Костадинов се заканиха, че  ще отидат пред районното управление  в града.

Костадин Костадинов дефинира като противозаконни дейностите на чиновниците на хранителния магазин, които са им отказали  да пазарят без защитни маски. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР